Характеристики :
- Матеріал - оцинкований метал
- Висота - 35 см
- Ширина (верхньої частини)- 29.5 см
- Ширина(нижньої частини)-10 см
- Вага 0,85 кг(об'ємна вага 8кг)
- Виробник: Україна
Робота з конусами для забою:
- 1. Фіксуємо конус з допомогою двох саморізів до будь-якої вертикальної поверхні і розміщуємо в ньому птицю попередньо склавши їй крила.
- 2. Після розміщення птиці в конусі можна приступати до забою. При зовнішньому односторонньому способі птицю беруть за голову і, утримуючи дзьоб, перерізають ножем на 15-20 мм нижче вушної мочки (у сухопутної) або нижче вуха (у водоплавної птиці) шкіру, яремну вену, гілки сонної і лицьової артерій. Довжина розрізу у курей, курчат, гусенят, каченят і індиченят 10-15 мм, у гусей, качок та індиків — 20-25 мм
- 3. Залишаємо тушку на кілька хвилин, щоб стекла крові і при потребі відокремлюємо голову. Внизу під конусом з птахом ставлять ємність для збору крові, що витікає з тушок після забою. Цю кров можна використовувати на корм птахам і тваринам, попередньо проваріть її півгодини.