287 ₴
Показати оптові ціни
Робота з конусами для забою
1. Фіксуємо конус з допомогою двох саморізів до будь-якої вертикальної поверхні і розміщуємо в ньому птицю попередньо склавши їй крила.
2. После размещения птицы в конусе можно приступать к забою. При наружном одностороннем способе птицу берут за голову и, удерживая клюв, перерезают ножом на 15—20 мм ниже ушной мочки (у сухопутной) или ниже уха (у водоплавающей птицы) кожу, яремную вену, ветви сонной и лицевой артерий. Длина разреза у кур, цыплят, гусят, утят и индюшат 10—15 мм, у гусей, уток и индеек — 20—25 мм.
3. Залишаємо тушку на кілька хвилин, щоб стекла крові і при потребі відокремлюємо голову. Внизу під конусом з птахом ставлять ємність для збору крові, що витікає з тушок після забою. Цю кров можна використовувати на корм птахам і тваринам, попередньо проваріть її півгодини.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Типи свійської птиці | Курки |