13 510,48 ₴
Показати оптові ціни
Підготовка до роботи:
Машина готова до роботи.
Рекомендації:
Для начала работы птицу нужно обезглавить и провести процедуру ошпаривания при температуре воды 60-70 °С* опустивши тушку полностью на 1,5- 2,5 минуты, после чего можно закладывать во включенный агрегат на 15-30 секунд в зависимости от степени снятия оперения. Одновременно можно закладывать до 10 кг веса, но не менее 2 тушек.
Для курей і бройлерів ідеальна температура 67°С. Для водоплавної птиці 70°С. Але все ж треба дослідним шляхом встановити ідеальну температуру під Вашу птицю. Якщо ступінь зняття пера слабкий – не допарили по температурі або часу, якщо ж порвало шкірку значить занадто велика температура ошпарки.
* Якщо обробляєте стару птицю - слід збільшити температурний режим ошпарки на 5-10 °С.
Основні | |
---|---|
Виробник | G&G |
Країна виробник | Китай |