19 500 ₴
Показати оптові ціни
Підготовка до роботи
Машина готовак роботі.
Рекомендації
Для початку роботи птицю потрібно обезголовити та провести процедуру обшпарювання при температурі води 60-70 °С* опустивши тушку повністю на 1,5 - 2,5 хвилини, після чого можна закладати під включений агрегат на 15-30 секунд в залежності від ступеня зняття оперення. Одночасно можна закладати до 10 кг ваги, але не менше 2 тушок.
Для курей і бройлерів ідеальна температура 67°С. Для водоплавної птиці 70°С. Але все ж треба дослідним шляхом встановити ідеальну температуру під Вашу птицю. Якщо ступінь зняття пера слабкий – недопарили по температурі або часу, якщо ж порвало шкірку значить занадто велика температура ошпарки.
* Якщо обробляєте стару птицю - слід збільшити температурний режим ошпарки на 5 °С.
Основні | |
---|---|
Виробник | UT |
Країна виробник | Україна |
Пір'я птаха | Куряче |