

Відправка з 24 листопада 202518 600 ₴
Підготовка до роботи
Машина готовак роботі.
Рекомендації
Для початку роботи птицю потрібно обезголовити і підрізати лапки, провести процедуру обшпарювання при температурі води 65-70°С* опустивши тушку повністю на 1-2 хвилини, після чого можна закладати їх у включений агрегат на 15-40 секунд в залежності від ступеня зняття оперення.
Рекомендується завантажувати одночасно 3-5 тушок. При задовільному ощипе додавати по 2 тушки в наступні завантаження до моменту поганого зняття пера.
* Якщо обробляєте стару птицю - слід збільшити температурний режим ошпарки на 5 °С.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | UT |
| Країна виробник | Україна |
| Пір'я птаха | Перепелине |